Budrikë e Epërme është një vendbanim në komunën e Vitisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Budrigë e Epërme.

Budrikë e Epërme
Budrigë e Epërme
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto