Zhiti është një vendbanim në komunën e Vitisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Ujshejt.

Zhiti
Ujshejt
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto