Ramnisht është një vendbanim në komunën e Vitisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Rrafshak.

Ramnisht
Rrafshak
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto