Sllatina e Epërme (Viti)

fshat në Kosovë

Sllatinë e Epërme është një vendbanim në komunën e Vitisë, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Gjelbinë e Epërme.

Sllatinë e Epërme
Gjelbinë e Epërme
Fshat

Demografia

Redakto

Sllatinë e Epërme është vendbanim qe banohet nga popullsia shqiptare.

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto