Sadovina e Çerkezëve

fshat në Kosovë

Sadovinë e Çerkezëve është një vendbanim në komunën e Vitisë, Kosovë.

Sadovinë e Çerkezëve
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto