Tërpeza (Viti)

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Tërpeza)

Tërpezë është një vendbanim në komunën e Vitisë, Kosovë. Shkolla e Tërpezës mban emrin e Hysen Tërpezës.

Tërpezë
Fshat

Demografia

Redakto

Lagjet kryesore jane: Caka, Syla, Halili, Bala, Berisha, Quqa, Shabani, Shaqiri, Zejnullahu, Murtezi, Hajra etj.[1]

Lidhje të jashtme

Referime

Redakto
  1. ^ Leksikon Vendbanimet e Kosovës (bot. Vëllimi III Vendbanimet Rurale M-ZH). Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës. 2019. fq. 558–559. ISBN 978-9951-615-90-7.