Lista e kimistëve

artikull-listë e Wikimedias
Treguesi i përmbajtjes Lart # 0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

A Redakto

B Redakto

  • Bernd Eistert, 1902–1978, zgjatjen e zinxhirit të acideve karbure

C Redakto

D Redakto

E Redakto

F Redakto

G Redakto

H Redakto

I Redakto

J Redakto

K Redakto

  • Karl Ziegler, 1898–1973, Kataliza, polimeret, alkilet metalike

L Redakto

M Redakto

N Redakto

O Redakto

P Redakto

R Redakto

S Redakto

Shele zbuloi azotin ne vitin 1772 si përbërës te ajrit dhe ka vertetuar se ajri është përzierje.

T Redakto

V Redakto

W Redakto