Rakaj është një vendbanim në komunën e Ferizajt, Kosovë. Rakaj gjendet në jugperendim të komunes së Ferizajit dhe ka rreth 1000 banorë. Në këtë fshat kryesisht popullata mirret me blegtori dhe bujqësi.

Rakaj
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto