Kodrion është një vendbanim në komunën e Ferizajt, Kosovë. Para vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrat Kosinë dhe Shkodrion.

Kodrion
Kosinë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto