Cërnilla

fshat në Kosovë

Cërnillë është një vendbanim në komunën e Ferizajt, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Murakë dhe Rrezar.

Cërnillë
Rrezar
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto