Gurëza është një vendbanim në komunën e Ferizajt, Kosovë. Para vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrin Gërlicë.

Gurëza
Gërlicë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto