Gërlicë është një vendbanim në komunën e Ferizajt, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gurëz dhe Gurrëzë.

Gërlicë
Gurrëzë
Fshat

Lidhje të jashtmeRedakto