Kosina (Ferizaj)

fshat në Kosovë

Kosinë është një vendbanim në komunën e Ferizajt, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Kodrion dhe Shkodrion.

Kosinë
Shkodrion
Fshat

Lidhje të jashtmeRedakto