Çirezi

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Çirez)

Çirez është një vendbanim në komunën e Skënderajt, Kosovë.

Çirez
Fshat

Gjeografia

Redakto

Çirezi sipaz zyrës për informim të komunës së Skenderajt, administrimi territorial i Komunës së Skenderajt është i organizuar në njësi organizative të nivelit të Bashkësive Lokale : në ketë rast Çirez është bashkësi lokale me vendbanimet Çirez, Baks, Krasmiroc, Kozhicë, Krasaliq dhe Prelloc.

Demografia

Redakto

Bashkësia lokale e Çirezit ka 5870 banor sipas vlerësimeve të vitit 2005 Numri i familjeve ne fshatin Çirez eshte 287.

Lidhje të jashtme

Redakto