Llakavicë, (maqedonisht: Лакаица/Lakaica) është fshat në komunën e Strugës, Maqedoni.

Llakavicë
Лакаица
Fshat


Demografia

Redakto

Fshati është shumë i vogël, i banuar vetëm nga 3 maqedonas sipas vitit 2002 dhe është në fazën e shuarjes.[1]Burimet

Redakto
  1. ^ Regjistrimi Kombëtar i Maqedonisë, 2002 (sipas etnitetit, gjinisë, përkatësisë fetare, dhe gjuhës) Stampa:Mk Transclusion error: {{En}} is only for use in File namespace. Use {{lang-en}} or {{in lang|en}} instead.