Reka (Mitrovicë)

fshat ne Kosove

Rekë është një vendbanim në komunën e Mitrovicës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Prronas dhe Lumëz.

Rekë
Lumëz
Fshat

Lidhje të jashtmeRedakto