Suhodolli i Poshtëm

fshat në Kosovë

Suhodoll i Poshtëm është një vendbanim në komunën e Mitrovicës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Tejibri i Poshtëm dhe Buzibri i Poshtëm.

Suhodoll i Poshtëm
Buzibri i Poshtëm
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto