Vinarca e Poshtme

fshat në Kosovë

Vinarcë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Mitrovicës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Venar i Poshtëm.

Vinarcë e Poshtme
Venar i Poshtëm
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto