Stranë është një vendbanim në komunën e Mitrovicës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gurakuq dhe Rrezanë.

Stranë
Rrezanë
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto