Zhabari i Poshtëm

fshat në Kosovë

Zhabar i Poshtëm është një vendbanim në komunën e Mitrovicës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Fushibri i Poshtëm.

Zhabar i Poshtëm
Fushibri i Poshtëm
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto