Carallukë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Fushëmirë.

Carallukë
Fushëmirë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto