Veriq është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Vërri dhe Vërrin.

Veriq
Vërrin
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto