Llukacë e Thatë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lugthat.

Llukacë e Thatë
Lugthat
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto