Muzhevina

fshat në Kosovë

Muzhevinë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Muzakaj.

Muzhevinë
Muzakaj
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto