Prigodë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Goden.

Prigodë
Goden
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto