Serbobran është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Arbënesh.

Serbobran
Arbënesh
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto