Saradrani është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Dasam.

Saradrani
Dasam
Fshat

Historia

Redakto

Saradrani njihet edhe për masakrën e madhe ne luftën e vitit 1999,ku u masakruan dhe u vranë shumë persona.

Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto