Shushica (Burim)

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Shushica)

Shushicë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Gash dhe Gashaj.

Shushicë
Gashaj
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto