Suhogërlla

fshat në Kosovë

Suhogërllë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Syrigonë. Tradicionale, Suhogërllë me Syrigana ishin një vendbanim por sot të dy janë ndarë si fshatra e vet.

Suhogërllë
Syrigonë
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto