Lubozhda

fshat në Kosovë

Stampa:Infobox KS vendbanim Lubozhdë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Nëngurrë.

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto