Lubovë është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Thanëzë dhe Thanë.

Lubovë
Thanë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto