Dragoleci

fshat në Kosovë
(Përcjellë nga Dragalefci)

Dragolec është një vendbanim në komunën e Burimit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Mollëzë.

Dragolec
Mollëzë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto