Jançishti (Malishevë)

fshat në Kosovë

Jançisht është një vendbanim në komunën e Malishevës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Janisht.

Jançisht
Janisht
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto