Pllaçicë është një vendbanim në komunën e Malishevës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Gurakuq.

Pllaçicë
Gurakuq
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto