Vërmica (Malishevë)

Fshat në komunën e Malishevës, Kosovë

Vërmira është një vendbanim në komunën e Malishevës, Kosovë. Para vitit 1999 fshati ishte i njohur edhe me emrin Vermicë. Fshati kufizohet me fshatrat Drenoc, Shkarashnik, Balincë, Llazicë dhe Bubavec.

Vërmira
Vermicë
Fshat

Gjeografia

Redakto

Lagjet

Redakto

Vërmica përbëhet nga katër lagje: Raçajt, Ukajt, Hoxhajt dhe Kastratët.

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto