Mleçan është një vendbanim në komunën e Malishevës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Rrezor.

Mleçan
Rrezor
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto