Turjaka (Malishevë)

fshat në Kosovë

Stampa:Infobox KS vendbanim Turjakë është një vendbanim në komunën e Malishevës, Kosovë. Fshati ka një pamje të bukur dhe një pozit të mirë Gjeografike ku ka lumin Mirusha dhe një reliev me male dhe fusha të mdha .

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto