Lubizhda (Malishevë)

fshat ne Kosove

Lubizhdë është një vendbanim në komunën e Malishevës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lumisht.

Lubizhdë
Lumisht
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto