Komuna e Bujanocit (serbisht: Општина Бујановац/Opština Bujanovac) është komunë në qarkun Pçinjë në jug të Serbisë. Kjo komunë është kufizaur me Kosovën në veri-lindje, komunën e Preshevës ne jug-lindje, me Maqedoninë në jug-perëndim, komunën e Vranjës në veri-perëndim dhe me komunën e Tërgovishtit në jug-perëndim. Selia e komunës është qyteza Bujanoc.

Gjeografia Redakto

Komuna e Bujanocit ka një pozitë gjeografike ...

Demografia Redakto

Sipas regjistrimit të vitit ... në komunën e Bujanocit jetojnë banorë nga të cilët x % janë ...


Ekonomia Redakto

Popullata e komunës së Bujanocit më së shumti merret me ...

Lidhje të jashtme Redakto