Suharna

Suharnë (serbisht: Сухарно/Suharno) është fshat në komunën e Bujanocit, Serbi.

Suharnë
Fshat

Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit tëpopullsisë së vitit 2002 Suharna ka pasur 320 banorë, ndërsa në vitin1991 ka pasur 369 banorë.

Në Suharnëjetojnë 207 banorë të moshës madhore, dhe mosha mesatare e popullsisë është 28.6 vjet.

Në këtë vendbanim janë 44 ekonomi familjare me mesatarisht 7.02 anëtarë për familje.

Ky vendbanim është krejtësisht i banuar nga popullata shqiptare.

viti nr. i popullsisë Grafiku
1948 373  
1953 390
1961 426
1971 440
1981 370
1991 369
2002 320