Budisalcë është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Butisals.

Budisalcë
Butisals
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto