Drenoc është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Fushdrin dhe Thanisht.

Drenoc
Thanisht
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto