Volljak është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Valjak.

Volljak
Valjak
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto