Gjurgjeviku i Vogël

fshat në Kosovë

Gjurgjevik i Vogël është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Elezaj.

Gjurgjevik i Vogël
Elezaj
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto