Radulloc është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Kodërbardh.

Radulloc
Kodërbardh
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto