Rudica (Klinë)

fshat në Kosovë

Rudicë është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Rudesh dhe Rud.

Rudicë
Rud
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto