Pjetërqi i Poshtëm

fshat në Kosovë

Pjetërq i Poshtëm është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Pjetërsh i Poshtëm.

Pjetërq i Poshtëm
Pjetërsh i Poshtëm
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto