Dranashiq është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Dranash.

Dranashiq
Dranash
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto