Dollovë është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Drinas dhe Drinor.

Dollovë
Drinor
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto