Ranoc është një vendbanim në komunën e Klinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Ranisht.

Ranoc
Ranisht
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto